Schuttingen

Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd om uw tuin van een schutting te voorzien. Naast (hard) houten schuttingdelen, palen is Bart van den Oord Hoveniers nu ook officieel leverancier Kokosystems®.

Een warme uitstraling en passend in iedere omgeving. Dat zijn de meest typerende kenmerken van een Kokowall® Tuinscherm. Kokowall® is een begroeibaar tuinscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een fraai uiterlijk bieden kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is een Kokowall scherm volledig begroeid!

Kokowall® Tuinschermen
zijn fraai te combineren met alle typen klimplanten. Kokosystems levert bij iedere bestelling gratis een zak plantkrammen waarmee de ranken van planten aan de kokosbekleding vastgezet kunnen worden. Het Kokowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Plaatsen

Met onze kennis gecombineerd met uw wensen adviseren wij U graag de juiste schutting. Bart van den Oord Hoveniers verzorgt voor U de hele plaatsing van de schutting. U heeft één aanspreekpunt die al uw wensen na komt. Wilt U meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor het plaatsen van een schutting neemt U dan contact met ons op.

Voor meer informatie over Kokosystems® kijkt U op de site van Kokosystems .