Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw tuin er mooi en verzorgd uit blijft zien, is regelmatig onderhoud wel nodig. Heeft u hiervoor zelf geen tijd of mogelijkheden, dan nemen wij dat graag voor u uit handen. Bart van den Oord Hoveniers zorgt ervoor dat het onderhoud altijd vakbekwaam wordt uitgevoerd.
Voor tuinonderhoud kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden n.l.:

Totaal onderhoud

Wij stellen een onderhoudsplan op en houden uw tuin het gehele jaar bij. Wij sluiten hiervoor met u een jaarcontract af.

Seizoenonderhoud

Elk kwartaal verzorgen wij compleet uw tuin of terrein. Dit kan zowel op contractbasis als op afroep.

Op afroep

U neemt met ons contact op voor bijvoorbeeld het knippen van de haag, het snoeien van bomen en struiken of voor het grasmaaien.
Ook het bijhouden van uw tuin tijdens de vakantie of gedurende een periode dat u afwezig of ziek bent, kunt u met ons regelen.

Bedrijfstuinen

Het groen rond uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie. Het onderhoud van bedrijfstuinen gaat meestal op contractbasis.
Bart van den Oord Hoveniers probeert bij het onderhoud de rust rondom uw pand zo min mogelijk te verstoren. Ook kunnen wij zo nodig het onderhoud van uw bedrijfstuin op zaterdag of in de avonduren uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *