Tuinontwerp

Met onze kennis, vakmanschap en creativiteit gecombineerd met uw wensen en ideeën ontwerpen wij uw tuin.

Onze werkwijze

Nadat u contact met Bart van den Oord Hoveniers hebt opgenomen, maken wij met u een afspraak op locatie waar de te realiseren of renoveren tuin ligt. Wij werken aan de hand van een inventarisatieformulier, zodat alle belangrijke zaken besproken worden. Voor het maken van een schetsontwerp meten wij uw tuin zorgvuldig in. Ook zullen alle bestaande elementen, die gehandhaafd blijven, worden geïnventariseerd en gelokaliseerd.

Schetsontwerp

Bij het maken van het schetsontwerp nemen wij al uw wensen, ideeën en uiteraard ook de ligging van de tuin ten opzichte van de zon, de grondsoort, grondgesteldheid en het uitzicht mee.
Bij de presentatie van het schetsplan worden opnieuw aanvullende wensen en wijzigingen meegenomen. Op dat moment kunnen wij ook een globale prijsindicatie afgeven. Het schetsontwerp blijft eigendom van Bart van den Oord Hoveniers totdat u een opdracht hebt gegeven voor de aanleg. Tot de opdracht zijn al onze diensten kosteloos en geheel vrijblijvend.

Uitvoering

Wanneer het definitieve ontwerp geheel aan uw wensen voldoet, maken wij voor u een offerte. Op het moment dat Bart van den Oord Hoveniers van u de opdracht krijgt om uw tuin aan te leggen, geven wij u een indicatie over het tijdstip waarop de werkzaamheden starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *