KERAMISCHE TEGELS LEGGEN

In omgeving Breda, Tilburg, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal

Keramisch

Wilt u een tuin die zoveel mogelijk onderhoudsvrij is? Dan zijn keramische tegels zeer geschikt voor in uw tuin. Deze tegels zijn zeer goed bestand zijn tegen vuil en verwering en worden gevoegd waardoor tussen de tegels geen onkruid meer groeit.

U kunt de keramische tegels gebruiken als terras, pad, maar ook kunnen de tegels als staptegels gebruikt worden in bijvoorbeeld split of grind.

Betontegels verkleuren, er trekt vuil in of u krijgt de groene aanslag niet weg uit de tegel. Met keramische tegels heeft u al deze problemen niet. 

Keramische tegels zijn er in 2 soorten: met en zonder betonnen onderlaag.

Het verschil is dat keramische tegels met betonnen onderlaag op een zandbed gelegd kunnen worden, net als gewone tegels. De aanlegkosten zijn daardoor goedkoper.

Keramische tegels zonder betonnen onderlaag worden gestabiliseerd gelegd. De tegels zijn namelijk vaak niet meer dan 2 cm dun. De kans op breken bij een ongelijke ondergrond is daardoor zeer groot!

Dit is een klus die niet door iedereen zomaar geklaard kan worden. Het vereist namelijk veel vakkennis om deze keramische tegels van deze dikte te leggen.

Zoekt u dus een geschikt hoveniersbedrijf voor het leggen van keramische tegels? Kijk niet verder en neem contact met ons op door hier te klikken.