OVER ONS

Bart van den Oord Hoveniers is een dynamisch bedrijf, recent vierden we ons 10 jarig bestaan! Uiteraard hopen we hier nog vele mooie jaren aan toe te voegen.

U kunt bij ons terecht voor al uw tuinwerkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij zorgen voor een perfect resultaat en een glimlach op uw gezicht!

Tuinontwerp

Met onze kennis en creativiteit gecombineerd met uw wensen en idee├źn ontwerpen wij uw tuin, die voldoet aan uw verwachting.

Onze ontwerpers maken het ontwerp in 3D! Daardoor is het veel makkelijker om een beeld te vormen van uw nieuwe tuin en bent u zekerder van uw beslissing.

Tuinaanleg

Vakbekwaamheid, kennis en betrouwbaarheid zijn onze sleutelwoorden. U kunt ervan op aan dat uw tuin precies wordt wat u ervan verwacht. Keramische tegels leggen, op maat gemaakte overkappingen en schuttingen, hoogteverschillen, verlichting en elektra, niets is ons te gek!

Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw tuin er mooi en verzorgd uit blijft zien, is regelmatig onderhoud wel nodig. Heeft u hiervoor zelf geen tijd of mogelijkheden, dan nemen wij dat graag voor u uit handen. 

Bart van den Oord Hoveniers zorgt ervoor dat het onderhoud altijd vakbekwaam wordt uitgevoerd.

Ook voor het onderhoud van bedrijfstuinen bent u bij ons aan het goede adres.

Heeft u interesse en / of vragen? Neem dan zeker contact met ons op!

Contactformulier

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.